Letní kemp 2010

Posted by on Čvn 22, 2011 in Stalo se | No Comments

Jako každý rok, i v roce 2010 pořádala naše církev letní křesťanskou konferenci. Akce se konala v Bedřichově (blízko Liberce) v horské chatě Jarmilka. S místem pobytu jsme byli všichni nadmíru spokojeni. Příjemné okolní prostředí a krajina jen dotvářely celkový pozitivní dojem.

Horská chata Jarmilka

Po celý týden jsme měli možnost čerpat moudrost z úžasných shromáždění, ke kterým jsme se scházeli každý den ráno i večer. Shromáždění jsme vždy začali zpěvem chval (anglické a české písně), a po krátké modlitbě k nám pastoři,kteří přijeli na kemp ze zahraničí, promlouvali z Božího slova. Následovala diskuze, během které se rozebíralo Slovo, které jsme slyšeli, a posluchači mohli pokládat různé otázky.

... a teď všichni pohromadě ...

Volný čas mezi shromážděními každý trávil tak, jak uznal sám za vhodné. Kdo měl zájem, mohl se účastnit různých hromadných aktivit, jako jsou procházky po okolí, koupání, raftování, paintball, nebo hraní různých deskových her. Několikrát jsme se také večer sešli u táborákového ohně a diskutovali jsme o různých tématech.
Dobrovolníci se dvakrát mohli účastnit výletu do Liberce, kde jsme měli evangelizaci. Bylo pro nás potěšením říkat lidem na ulici dobrou zprávu o Kristově lásce k nám a o vykoupení našich hříchů skrze Jeho krev.

Táborák

Jen velmi neradi jsme odjížděli zpět domů. Většině z nás bylo líto, že kemp tak rychle utekl, ale na druhou stranu jsme načerpali spoustu povzbuzení a motivace k horlivějšímu následování Ježíše v běžném životě. Všichni už se moc těšíme na další kemp.

Naši úžasní pastoři

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.